Tervetuloa Sibelius-Akatemian tukisäätiön apurahajärjestelmään

Vuoden 2017 apurahojen hakuaika päättyi 18.1.2017.

Lue Sibelius-Akatemian dekaanin linjaukset apurahojen myöntämisestä Sibelius-Akatemian tukisäätiön nettisivuilta ennen kuin alat laatimaan hakemusta.

Apurahoja myönnetään opintoja edistäviin tarkoituksiin: esimerkiksi mestari- tai kesäkursseihin, kilpailumatkoihin, opetushallinnon tutkintoon ja muualla suoritettaviin, mutta tutkintoon sisällytettäviin opintoihin. Sibelius-Akatemia siirtyy vuoden 2017 alusta käytäntöön, jossa akatemia maksaa väitöskirjojen, taiteellisen tohtorintutkinnon tutkielmien ja kirjallisten töiden kielentarkastuksen ja painatuksen. Jatko-opiskelijoiden ei siis enää tarvitse hakea näihin rahoitusta.

Apurahoja myönnetään vain varsinaisille, läsnä oleville opiskelijoille. Tukea myönnetään pääsääntöisesti opiskelijoille, joiden opinnot ovat edistyneet hyvin. Opiskelijoille, jotka ovat aloittaneet opintonsa vuonna 2011 tai aiemmin, voidaan myöntää apurahaa vain erityisin perustein.

Nuorisokoulutuksen opiskelijoille voidaan myöntää tukea poikkeuksellisen suuriin matkakuluihin tai mestarikursseihin.

Apurahoja ei myönnetä instrumenttien tai välineiden hankintaan. Sen sijaan instrumentin kunnostukseen on mahdollista hakea apurahaa. Apurahoja ei myönnetä opiskelijan elinkustannusten (esimerkiksi asumis- tai ruokamenot) kattamiseen eikä hakijan oman opettajan pitämää mestarikurssia varten. Mestarikursseihin myönnettävän apurahan on kohdistuttava ensisijaisesti kurssimaksuun ja mahdollisesti matkakuluihin.

Tukisäätiön hallitus päättää apurahoista maalis-huhtikuussa ja ne maksetaan viimeistään toukokuussa.

Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy ensin.


Sisäänkirjautuminen

 


Järjestelmä tukee seuraavia selaimia: Chrome, Firefox, Opera, Safari, IE10+